Προετοιμασία Αθλητικής Ομάδας ΣΚΙ του ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φωτογραφίες Ηintertux  Αυστρίας πρώτο Camp

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Αθλητικής Ομάδας Αλπικών αγωνισμάτων (ΣΚΙ)  του ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για την νέα Χιονοδρομική περίοδο, μετά το πρώτο Camp Βελτίωσης Φυσικής Κατάστασης  στην Κύμη Ευβοίας όπου και ολοκληρώθηκε.

Η ομάδα των χιονοδρόμων μας, έχει μεταβεί στο πρώτο Camp προπόνησης στο Ηintertux  Αυστρίας. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, θα βρίσκονται εκεί από 14 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2016. Όπου και θα πραγματοποιηθεί πλήρες πρόγραμμα προπόνησης.

Θα Ακολουθήσει δεύτερο Camp προπόνησης το μήνα Αύγουστο στο Ηintertux  Αυστρίας.

Κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου,  θα υπάρξει  εβδομαδιαίο πρόγραμμα βελτίωσης Φυσικής κατάστασης και εξομοίωσης σε ξηρό έδαφος.

Το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Camp προπόνησης στο Ηintertux  Αυστρίας.

Και τέλος το μήνα Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Camp προπόνησης.

Ο σύλλογος μας διαθέτει αθλητέςαθλήτριες στα Αλπικά αγωνίσματα (σκι) σε όλες τις Κατηγορίες U12,U14,U16 και Α.Γ.Ε.Ν. περισσότερες πληροφορίες: για την αθλητική μας ομάδα, τις σχολές και τις ακαδημίες μας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας για την Πολύτιμη Υποστήριξη τους  και Ευχόμαστε καλή Χρονιά με  Επιτυχίες Μετάλλια και Διακρίσεις στους Αθλητές και Αθλήτριες καθώς και στην Προπονητική μας Ομάδα.

sponsores athens ski team